Sneakers van het merk Filling Pieces

Ben je op zoek naar een mooie paar nieuwe sneakers? Kies er dan zeker voor om een paar Filling Pieces aan te schaffen. Dit unieke sneaker merk is opgestart in 2009 door Guilaume Philbert en hij wilde graag een schoen ontwikkelen met een eerlijke prijs. Als jonge jongen droomde hij van de dure designer schoenen maar deze waren niet betaalbaar. Daarom besloot hij om zelf een eigen sneaker merk aan te schaffen waar iedereen een mooi paar kwalitatief hoge sneakers kan aanschaffen, en dat voor een betrouwbare prijs. Alle sneakers in het merk hebben een luxe design en een zeer gave uitstraling.

Visie

Naast een goede visie heeft het merk Filling Pieces een groot team van expert in dienst die ervoor zorgen dat de schoenen altijd voldoen aan de juiste trends en ook zorgen zij ervoor dat er voor elk seizoen wel weer nieuwe sneakers beschikbaar zijn die perfect passen bij dit seizoen. De oprichter zelf kon vroeger nooit begrijpen waarom er zoveel geld werd gevraagd voor een sneaker van een goede kwaliteit. Daarom hebben zijn sneakers op dit moment een zeer betrouwbaar prijskaartje, waarbij veel sneakers ongeveer tussen de 150 en maximaal 200- 250 euro kosten. Kortom, een betrouwbare sneaker voor iedereen.

Modellen van filling pieces sneakers

Filling pieces sneakers, zijn er in veel modellen. Bij elke sneaker wordt altijd gebruik gemaakt van de allerhoogste kwaliteit leer voor de binnen en buitenkant van de schoen. Zo kunnen de sneakers een lange tijd meegaan en blijven ze ook mooi in verschillende soorten weer omstandigheden. Kalfsleer is een leer dat veel wordt gebruikt voor het maken van de schoenen. Daarnaast worden de schoenen gemaakt in Portugal en gebeurt dit onder een zeer strenge procedure. Doordat er erg veel aandacht is voor elke stap in het process in het maken van een sneaker, kan er zo’n gaaf eindresultaat tot stand worden gebracht. Kortom ben jij op zoek naar een gave sneaker van een hoge kwaliteit, voor een goede prijs? Kies filling pieces sneakers.