Lichtgevende trend in zwart en goud

Verlichting kan de sfeer in de kamer op vele manieren te veranderen. Maar de armatuur en het ontwerp veranderen ook een kamer. En het verandert ook zichzelf, want het ontwerp van hang-, wand- en booglampen is zowel gebaseerd op de huidige trends als op andere meubels zoals de bank of stoelen. Een van de nieuwste verlichtingstrends zijn lampen met een zwarte buitenkant en een goudkleurige binnenkant van de lampenkap. Dit trenddesign is gewijd aan een bijzondere taak: het moet opnieuw het gezellige lichteffect versterken en er tegelijkertijd stijlvol en elegant uitzien dankzij het zwarte frame.

Het geheim zit ‘m in de binnenkant van de lampenkap. Want in tegenstelling tot de zwarte buitenkant van de lampenkap, is de binnenkant goudkleurig . En deze goudkleurige binnenkant weerkaatst het licht, waardoor het er niet goud uitziet, maar gewoon “warm” oogt. En deze uitstraling van het licht wordt duidelijk overgebracht naar de gezelligheid van onze vier muren!

Bijvoorbeeld met moderne booglampen. Of als vloerlamp, gecombineerd met de al even populaire tripod-trend. Of als extravagante plafondlamp. Als nobele tafellamp. Of als lamp voor meubels in vintage of industriële stijl.

Zodat een lamp in zwart en goud gebruikt kan worden in een vintage inrichtingsstijl, hebben veel van deze trendlampen een opvallend metalen oppervlak aan de binnenkant van de lampenkap. Dit zorgt voor een authentieke gebruikte look in tegenstelling tot het gladde oppervlak van veel moderne lampen.

Armaturen in zwart en goud passen in vele inrichtingsstijlen en komen goed tot hun recht in combinatie met een grote verscheidenheid aan wandkleuren en vloerontwerpen, maar ook met meubelstukken met zeer verschillende hout- of metalen oppervlakken. Bijvoorbeeld als contrast met een lichtgrijze muurkleur of om een ​​meer rustieke sfeer te onderstrepen in combinatie met een natuurstenen muur en massief houten meubelen.

De verscheidenheid aan stijlen en de mogelijkheid om deze lampen in de meest uiteenlopende woonomgevingen te kunnen integreren, wordt gecompleteerd door de verscheidenheid aan beschikbare lichtsoorten. Of het nu als extra lamp voor het nachtkastje of de bank in de woonkamer is of booglampen die de kamer helder verlicht, alle varianten zijn beschikbaar.