ergoline Arnhem heeft de beste zonnebanken

ergoline Arnhem

De ergoline Arnhem is een zonnebank van de zonnestudio Elderveld. De zonnebank Ergoline voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De specifieke eigenschappen zorgen ervoor dat je veilig kan zonnen en ze hun zonaanbidders een optimale bescherming en bruining kunnen bieden. De zonnestudio heeft dan ook 4 grote eigenschappen.

–       Comfort, de zonnebanken zijn van alle comfort en gemak voorzien

–       Voorlichting, de medewerkers adviseren jou graag over verantwoord zonnen

–       Hygiëne, de zonnecabines worden altijd deskundig gereinigd na iedere bezonning

–       Online afspraak, Je kan eenvoudig via de website een luxe zonnebank na keuze reserveren.

De 4 zonnebanken die ze hebben zijn: Prestige LightVision, Ergoline Inspiration 1600, Ergoline Inspiration 1400 en Ergoline Inspiration 600.

Verantwoord zonnen bij ergoline Arnhem

Het is fijn om het hele jaar door een bruin kleurtje te hebben, want dit geeft een gezonde en frisse uitstraling. Het is fijn om in de winter ook een lekker bruin kleurtje te hebben en dat kan onder de zonnebank.Het is wel belangrijk om goed op te letten onder de zonnebank, dat weet iedereen. Voordat je het weet heb je pijnlijke brandvlekken op je huid in plaats van een lekker bruin kleurtje. Als je in de zon gaat, smeer je je in met zonnebrand, onder de zonnebank doe je dit anders.

Je bepaald vooraf je huidtype.Een lichtere huid verdraagt minder dan een donkere huid. Je moet het zonnebankkuur goed opbouwen, je huid moet wennen aan de straling van de zonnebank. Tijdens het zonnen draag je een speciale bril die je ogen beschermt. Voor en na het zonnen smeer je je huid in. Als je huid gaat prikken, jeuken of irriteren stop dan onmiddellijk met zonnen.Ga niet onder de zonnebank als er sprake is van een huidaandoening