Wolky laarsje zit perfect

Pff, de nieuwste mode, kopen omdat het mode is maar niet omdat je het lekker vind zitten. Zo ben ik niet, daarom ben ik gegaan voor het lekkerzittende Wolky laarsje. Dit Wolky laarsje is perfect om zo aan te doen en de hele dag op te lopen. De laarsjes zijn van goede kwaliteit en houden je voeten lekker warm.

Ook deze laarsjes kopen

Wil jij nou ook deze laarsjes kopen maar heb jij geen idee waar en vind je het overal te duur, dan ken je vanbommel schoenen nog niet, deze perfecte schoenenwinkel bied van alles aan waaronder ook deze laarsjes. Ik heb hier ook mijn aankoop gedaan en samen met veel andere ben ik tevreden klant hier. De laars is het uitneembare voetbed in combinatie met een fijne pasvorm. Doordat het voetbed uitneembaar is kun je ook gemakkelijk eigen zooltjes in de laars dragen.

wolky2Het  unieke Wolky voetbed bevat een extra laag memory foam die zorgt dat de schoen extra shock dempend is. Dit is superfijn als je lang moet lopen, het lijkt dan alsof je op watten loopt. De laars is er in verschillende uitvoeringen, van plat en stoer tot een elegant laarsje met een hak. Bekijk de uitgebreide Wolky collectie online bij vanbommelschoenen.