Telefoon werkt weer zoals eerst dankzij telefoonwinkel Delft

Telgefixt

Telefoon reparatie DelftAfgelopen zaterdag heb ik mijn telefoon laten maken nadat hij schade had opgelopen. Ik ging in de ochtend in bad en toen ik dat deed viel mijn telefoon van de vensterbank af, zo het bad in. Ik haalde de telefoon meteen uit het water en legde hem in een bak met rijst. Helaas zonder resultaat want na een paar uur deed de telefoon het nog steeds niet. Ook niet toen ik er een uur met de föhn er over heen ging. Ik wist daarom zeker dat de telefoon waterschade had opgelopen. Ik moest dus opzoek gaan naar een telefoonzaak die mijn telefoon kon repareren.

Internet hielp mij met de juiste zaak te vinden

Ik zocht eerst eventjes op het internet om de geschikte zaak toch wat sneller te vinden. Ik kon ook zo de stad inlopen maar dat zou mij meer tijd kosten. Op het internet vond ik een goede telefoonzaak, namelijk telefoonwinkel Delft. De site zag er netjes uit en ook las ik eventjes wat recensies. De recensies waren positief en daarom twijfelde ik er niet aan om langs te gaan bij de winkel.

Telefoon reparatie Delft

´´Gelukkig kon ik de kosten laten vergoeden´´

Bij de winkel hebben ze vervolgens mijn telefoon laten repareren. De telefoon had inderdaad een grote waterschade opgelopen en er moesten daarom ook veel onderdelen vervangen worden. Dit koste eventjes wat tijd maar na een halve middag kon ik hem al ophalen. De telefoon deed het meteen weer en daarom bedankte ik de medewerkers van telefoonwinkel Delft hartelijk. De kosten van de reparatie kon ik gelukkig laten vergoeden door mijn verzekering.

Voor meer informatie, bezoek de website http://telgefixt.nl/ eens.