Klein ongevalletje op vakantie snel verholpen door https://www.jorphone.nl/

iphone reparatie

iphone reparatieVorige week ben ik op vakantie geweest naar Spanje. Ik heb daar een heerlijke vakantie gehad en ik heb natuurlijk veel genoten daar. Ik heb met mijn vrouw veel leuke dingen gedaan , zoals zwemmen, uiteten gaan en steden bezoeken. We zijn onder andere in Barcelona geweest en Valencia. We konden deze steden bezoeken doordat we een huurauto hadden gehuurd in Spanje. De vakantie verliep goed alleen was er één ongevalletje.

Er zat een flinke barst in het scherm

Toen ik de stad Barcelona liep met mijn vrouw, wilde ik een foto maken van een gebouw dat ik er leuk uit vond zien. Toen ik mijn telefoon uit mijn tas wilde pakken, ontglipte hij uit mijn handen en viel die daardoor op de grond. Met als gevolg dat er een flinke barst in het scherm zat, omringd met allemaal kleine krasjes. De telefoon deed het nog wel maar was absoluut niet meer representatief. Ik wilde hem daarom sowieso laten maken. Voor een nieuwe had ik tevens geen budget.

iphone reparatie

Reparatie duurde net een half uurtje

Toen de vakantie bijna zijn einde naderde ging ik alvast nadenken over waar ik mijn telefoon ging laten maken in Nederland. Ik dacht heel eventjes na over of er bij ons in de buurt een telefoonzaak zou zitten die reparaties zou verrichten.  Na wat denken wist ik het, namelijk https://www.jorphone.nl/. Hier ben ik na de vakantie ook daadwerkelijk heen gegaan. Bij https://www.jorphone.nl/ deed ik mijn verhaaltje en het was geen probleem om mijn telefoon te laten maken. De medewerker vertelde ook nog eens dat de telefoon binnen een half uurtje klaar zo zijn. En dat was ook zo. Toen ik even het centrum in ging om te shoppen werd ik al gebeld door https://www.jorphone.nl/ dat de telefoon klaar was. De reparatie duurde misschien nog geen half uur!