Saunabon kopen? Ik raad de Thermen aan

Saunabon kopenBen je op zoek naar mogelijkheden voor een leuk cadeau? Een saunabon kopen is dan een leuk idee! Zelf heb ik onlangs een bon gekregen van de Thermen in Nijmegen. Dit is een enorm wellnesscentrum met alle faciliteiten die je je maar kunt voorstellen. Ook heb ik hier genoten van een heerlijke hotstone massage.

Een saunabon kopen is een uniek cadeau

Toen ik de saunabon voor mijn verjaardag kreeg was ik enorm verrast. Ik denk dan ook dat heel veel mensen het leuk vinden om een saunabon te ontvangen. Zelf heb ik de bon verzilverd bij de Thermen en hier ben ik enorm over te spreken. Het complex is behoorlijk ruim opgezet waardoor je toch een gevoel van rust hebt, ondanks dat er altijd behoorlijk veel mensen zijn. Ik heb genoten van de binnen- en buitenzwembaden, ben een paar keer in de sauna geweest en heb afsluitend een massage genomen. Je merkt echt dat de Thermen een professioneel sauna- en wellnesscomplex is. Het is schoon, het personeel is erg vriendelijk en je kunt rekenen op kwaliteit. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik even helemaal tot rust kwam en ik ben ook zeker van plan om de Thermen vaker te bezoeken.

Saunabon kopenVerschillende arrangementen

Bij de Thermen kun je een saunabon kopen voor een bepaald bedrag. De ontvanger kan dan helemaal zelf bepalen hoe hij of zij het uitgeeft. Daarnaast kun je ook kiezen voor andere cadeaubonnen voor een bepaald arrangement. Zo heb je bij de Thermen bijvoorbeeld een high tea arrangement voor twee personen. Dit arrangement is inclusief onbeperkt gebruik van alle sauna- en bad faciliteiten, maar daarnaast wordt er ook een heerlijke lunch geserveerd met broodjes, thee en koffie. Daarnaast heb je ook seizoensgebonden arrangementen, bijvoorbeeld om cadeau te doen met Kerst. Kortom, er is voor ieder iets wils. Ook een saunabon kopen? Kijk eens op de website van de Thermen en laat je verrassen door de mogelijkheden!