Kerstpakket cadeau geven voor kerst

Kerstpakket

Onlangs moest ik van mijn werkgever op zoek naar een leuk kerstpakket voor het personeel. Ieder jaar krijgen wij dit als waardering voor het harde werken van het afgelopen jaar. Vorig jaar hadden wij een cadeaubon gekregen, zodat wij zelf iets leuks konden uitzoeken. Nu heeft mijn werkgever onlangs een enquête gehouden wat het personeel leuker vind. Een cadeaubon of een leuk pakket om te krijgen. De meeste reacties waren toch dat zij het leuker vinden om een pakket te krijgen. Zeg nou ook zelf, dat is toch ook leuk. Een cadeau krijgen om uit pakken en je weet niet van te voren wat er in zit.

Kerstpakket

Op zoek naar een leuk kerstpakket

Via het internet ben ik gaan zoeken naar bedrijf wat kerstpakketten aanbiedt. Zo kwam ik terecht bij de grootste online leverancier van kerstpakketten. Dat is op de website van: Kerstpakkettenplaza.nl. Op deze website staat een heel groot assortiment aan verschillende geschenkpakketten. Dit in verschillende prijsklasse. Dit is erg handig omdat mijn werkgever wel een onderscheid wilde maken tussen de fulltimers en de parttimers. De fulltimers krijgen dan een iets duurder pakket dan de parttimers. En waar ik ook heel erg blij van werd, was dat er voor ieder verkocht pakket een deel van het bedrag naar een goed doel gaat.

Kerstpakket

Een keuze uit verschillende thema’s

Ik heb de website heel erg goed bekeken. Er zijn heel veel verschillende thema’s voor een kerstpakket waar je uit kunt kiezen. Hieronder zal ik er een paar benoemen:

  • Traditioneel
  • Italiaans
  • Food
  • Dranken
  • Kunstzinnig
  • Rituals/Wellness
  • Foto op linnen

Ook zijn er pakketten die zelf samengesteld kunnen worden en pakketten waar het personeel een eigen keuze in heeft. Ik heb dit jaar een keuze gemaakt voor een Italiaans pakket voor al het personeel. De fulltimers krijgen een iets groter pakket dan de parttimers. Kijk ook eens op deze website als jij nog een leuk cadeau zoekt voor jouw medewerkers met kerst.