Kies jouw Bierpakket Vaderdag

Bierpakket vaderdag

Nee, dit jaar niet weer een bierpakket Vaderdag, hoewel hij dit wel altijd zeer gewaardeerd heeft. Zou hij het dit jaar missen als je voor iets anders kiest? Waarschijnlijk wel. Om in de sfeer van bier te blijven hoef je niet perse een aantal flesjes bier te geven. Gooi het over een andere boeg en koop een biertap of bestel spullen om zelf bier te brouwen. Wat zal hij daar blij mee zijn!

Kies daarom toch voor de webshop van Hopt en plaats daar je bestelling van een schitterend Vaderdag cadeau. Prachtige glazen met de opdruk van zijn favoriete biersmaak, een biertap om samen met jou een biertje te drinken tijdens het voetballen. En telkens weer wordt tijdens je zoektocht je aandacht getrokken naar de bierpakketten, toch maar een met de rest mee bestellen dan?

Bierpakket vaderdag

Extra voordelig bierpakket Vaderdag

Plaats je bierpakket Vaderdag vandaag nog. Vanaf nu tot 18 juni hoef je bij een besteding vanaf 100 euro geen verzendkosten te betalen. Profiteer er meteen van, want deze actie is tijdelijk. Op de website staan de voorwaarden. De website wordt druk bezocht en in de winkelwagentjes worden de pakketten opgestapeld.Hoe meer je koopt des te goedkoper een flesje bier per stuk wordt. Een leuke gedachte en een stimulans om naast het Vaderdagcadeau ook voor jezelf bier te bestellen. Een fijn gevoel om wat bier in huis te hebben voor onverwacht bezoek en uiteraard voor de lange zwoele avonden in de tuin tijdens de barbecue.