Volg bhv in Zaandam

bhv zaandam

Op het internet zocht ik naar de zoekterm “bhv Zaandam” aangezien mijn bedrijf vlak bij die stad in de buurt lag. Het leek mij goed om een cursus te volgen omdat mijn werknemers soms te maken hadden met gevaarlijke materialen en er kon natuurlijk ook altijd iets gebeuren ook al waren zij niet bezig met gevaarlijke materialen. Graag wilde ik eerst meer informatie over deze cursus dus ik nam contact op met het bedrijf dat deze aanbood. Een man nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Een half uur later legde ik de telefoon weer op de hoorn. De vriendelijke medewerker had heel veel uitgelegd over hun werkwijze en wat zij allemaal te bieden hadden. Aan het einde van het gesprek hadden wij een afspraak gemaakt, over twee weken kon ik terecht kon met mijn werknemers.

bhv zaandam

Aan iedereen aan te raden

Toen ik aan mijn werknemers vertelde dat wij een bhv cursus gingen volgen in Zaandam reageerde iedereen heel positief. Ik vertelde hen dat ik het heel erg belangrijk vond dat er een veilige sfeer hing op de werkvloer. Dit zou er voor zorgen dat iedereen met een gerust hart naar het werk kon gaan. Twee weken later stond iedereen op de afgesproken plek in de stad al klaar toen ik aankwam. Vandaag zouden wij de cursus gaan volgen die ons dichter bij elkaar zou brengen. Er zou meer vertrouwen in de groep ontstaan waardoor ook iedereen beter met elkaar konden samenwerken. Ik raad dit echt aan elk bedrijf aan!

bhv zaandam