Verschillende soorten bootcamp Amsterdam

De bootcamp Amsterdam wordt gehouden in het westerpark. Tijdens een bootcamp les mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitness/bootcamp oefeningen. Je traint dan met goede begeleiding en met een groep. De lessen kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven. Je hebt veel verschillende soorten bootcamp lessen, want je kunt gaan voor een bootcamp dat gericht is op een sport zoals kickboksen of je kiest voor een les waar je erg fanatiek oefeningen gaat voeren voor je spieren. 

bootcamp Amsterdam in Westerpark

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark is een bootcamp met veel variatie. Je gaat tijdens de training 2 km hardlopen door het park en tijdens het hardlopen zul je meerdere keren stoppen om oefeningen te doen voor een bepaalde lichaamsdeel. Het niveau van de bootcamp Amsterdam is voor iedereen geschikt, want je hebt trainingen voor beginners of voor gevorderden. Bij donkere dagen wordt er getraind onder het viaduct. 

Kickboks bootcamp Tai Amsterdam

Tijdens deze lessen ga je kickboksen op een conditionele manier. Er worden veel boks en trap oefeningen uitgevoerd echter wordt er niet gespard. Je gaat je vooral concentreren op basis techniek en conditie. De kickboks trainingen worden gegeven in bootcamp stijl. Het is zowel voor gevorderden als beginners goed om je skills en conditie te willen verbeteren. De lessen duren ongeveer 45 minuten en je gaat dan volop trainingen. Door mee te doen aan deze training ga je veel technieken leren van kickboksen, maar je gaat ook veel oefeningen doen om je conditie te verbeteren.