Mokken bedrukken doe je hier het voordeligst!

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken Mokken bedrukkenMokken bedrukken is een hele goede manier om iemand persoonlijk te bedanken. Het hoeft ook niet eens duur te zijn, want daar ben ik laatst zelf achter gekomen. Mijn dochter gaat na de zomervakantie naar de middelbare school en dat is natuurlijk ongelofelijk spannend. Haar leraren van de basisschool hebben ervoor gezorgd dat zij een heel mooi niveau kan gaan doen, omdat zij echt alles uit zichzelf heeft gehaald door hen. Daarom wilde mijn dochter graag iets geven om te laten zien hoe blij zij daarmee is. Dat vond ik zelf een heel erg goed idee en ik ben meteen gaan zoeken naar iets originelers dan chocolade. Daarbij kwam ik al snel uit bij de mogelijkheid tot het laten personaliseren van objecten.

Een kijkje waard

Toen heb ik gevraagd wat zij zelf het leukste vond en daar kwam uit dat zij mokken wilde laten bedrukken met een foto van haarzelf. Ook heb ik er nog een tekst bijgezet, zodat het duidelijk is voor welke juf of meester het precies is. Geen enkel ontwerp was precies hetzelfde. Toen heb ik de bestelling geplaatst bij Hoezzi. Daar had ik namelijk al een keertje hele goede ervaringen gehad en daar keek ik nu weer naar uit. De levering is hier namelijk een stuk sneller dan je zou verwachten van een drukkerij, dus lang wachten is er hier niet bij. Neem zeker eens een kijkje in deze webshop als jij ook naar zoiets op zoek bent of gewoon benieuwd bent geworden naar alles wat zij in hun assortiment hebben.

Meer verhalen