Een kinderkapstok van FrakkZ voor de kleinkinderen

FrakkZ

Eiken kapstok geschuurdLaats was ik op zoek naar een leuke en originele kinderkapstok voor mijn kleinkinderen. Die komen vaak bij ons op visite en dan is het erg makkelijk dat de kinderen hun jassen, tassen en mutsen makkelijk op hun eigen kapstok kunnen ophangen.  Ik ging online op zoek met de tablet en ik kwam op internet een enorme hoeveelheid verschillende kapstokken tegen. Al snel sprong een kapstok eruit. Dat was de kinderkapstok met naam van FrakkZ. De meeste kapstokken zijn vrij klein, maar bij FrakkZ hebben ze kinderkapstokken die een stuk groter zijn.Kapstok 2.0 LEX met jassen

Wel makkelijk als je 3 kleinkinderen hebt.  Ik ging op website van FrakkZ snel eens lekker rondkijken, want ik wist zeker dat ik bij deze webshop ging slagen. Mijn keuze viel op de collectie kinderkapstokken met naam. Het mooie is dat je hier echt de hele kapstok zelf samen kunt stellen. Je hebt keuze uit afmetingen, kleuren, type jashaakjes, lettertypes en natuurlijk de tekst op de kapstok. Er zijn honderden verschillende combinaties mogelijk, dus dat was een flinke uitdaging om de juiste kapstok te kiezen die bij ons past. Uiteindelijk heb ik besloten dat het een kapstok van 100 cm moest worden, die heeft maar liefst 9 jashaakjes. Elk kind 3 dus! De kleur is beton grijs, dat past mooi in ons interieur en is lekker neutraal. Het lettertype vond ik lastig, ik wilde graag voor de jongens het lettertype Stencil, voor het meisje moest het Lucinda Calligraphy worden.

Kinderkapstok lief en stoerIk heb hierover contact gehad met de mensen van FrakkZ, het was geen enkel probleem om twee verschillende lettertypes toe te passen. Dat is het voordeel als je de producten die je verkoop ook zelf produceert. Dat is namelijk zo bij FrakkZ. Iedere kapstok is uniek en wordt op maat voor je gemaakt. Na het invoeren van de bestelling kreeg ik meteen een orderbevestiging. Op de website stond een verwachte levertijd van 5 werkdagen. Ik was dus benieuwd of dat ging lukken. Een week later kreeg ik de bevestiging dat het inderdaad was gelukt. De bezorger van PostNL kwam bij me aan de deur om het pakket af te leveren. Aan het label op de verpakking zag ik meteen dat het de kapstok van FrakkZ was.  Ik heb hem meteen uitgepakt want ik was natuurlijk erg nieuwsgierig. Ik vond de kapstok erg mooi geworden en heel bijzonder met de twee verschillende lettertypes. Ik heb meteen mijn zoon gebeld om de kapstok op te komen hangen en dat heeft hij die dag nog gedaan. Dat was ook erg makkelijk, het montagemateriaal was er al bijgeleverd.kinderkapstok racer formule 1 RVS zwart

De kapstok hangt erg mooi aan de wand en ook de kleinkinderen zijn er erg blij mee. Ik ben zo tevreden over FrakkZ dat ik binnenkort ook een eikenhouten kapstok voor ons zelf ga bestellen. Die zijn namelijk ook erg mooi en origineel. Mijn zoon heeft de site van FrakkZ inmiddels ook gevonden en die is erg gecharmeerd van de steigerhouten kapstok. Ik denk dat hij binnenkort ook een bestelling gaat plaatsen bij FrakkZ.