American factoring zonder verrassingen

Inkomen

Bent u zzp’er of mkb’er en wilt u zich vooral kunnen richten op uw diensten? Heeft u onvoldoende tijd om al uw taken af te ronden? Dan is American factoring bureau Finqle het meest ideaal voor u. Net als elk ander bedrijf heeft u vast en zeker te maken met facturen die te laat uitbetaald worden. Dit is onhandig voor uw bedrijf of eenmanszaak. Als u niet op tijd uw geld krijgt bent u misschien wel genoodzaakt ermee te stoppen. Er zijn twee vormen van factoring: American factoring en traditionele factoring.

Bij American factoring betaalt u uw kosten per factuur. U zit niet vast aan een langdurig contract. Dit is zeer handig met lastige klanten. Daarbij wordt het volledige bedrag op de factuur binnen één dag overgemaakt. En in tegenstelling tot bij andere factoringbedrijven is er geen minimumomzet nodig. Deze vorm van factoring is dus een flexibele vorm van financiering.

Traditional factoring is de niet-flexibele vorm van factoring. Hierbij bent u verplicht om elke factuur bij het factoringbedrijf onder te brengen. Hierbij krijgt u niet de vrijheid die u gewild heeft bij het beginnen van uw eenmanszaak. Gelukkig doet Finqle aan flexibiliteit en vrijheid.

American factoring

American factoring voor de zzp’er.

Bij Finqle staat service en de tevredenheid van de klant op nummer één. Zij willen graag dat u zich kunt focussen op het leukste deel van ondernemen. U bent ten slotte begonnen als zzp’er om uw talenten en/of producten te laten zien. U begon voor de vrijheid en flexibiliteit. U begon niet voor dat nare financiële gedeelte van het werk. Helaas maakt het debiteurenbeheer ook onderdeel uit van het werk. Finqle zorgt voor een eenvoudige samenwerking. U betaalt uw kosten per factuur en zit niet vast aan een langdurig contract. Hier krijgt u dé flexibiliteit die u nodig heeft. Finqle legt u graag uit hoe factoring werkt. Zodat u zelf ook goed begrijpt wat ze hier precies voor u kunnen betekenen. Dus bent u zzp’er en heeft u iemand nodig die de factoring voor verzorgt of het u uitlegt? Bij Finqle bent u aan het juiste adres.

finqle