Alles over de padel sport

Padelcasa

De meeste mensen onder ons zullen waarschijnlijk al wel eens gehoord hebben van de padel sport. Toch zijn er ook veel mensen die er nog nooit iets over gehoord hebben en geen idee hebben wat het is. Dit is dan ook de reden dat ik je er vandaag wat meer over wil gaan vertellen. Het is namelijk een onwijs leuke en zeer intensieve sport. Dit is dan ook wat het zo leuk maakt. Het is goed om een aantal dingen te weten te komen over deze sport, aangezien deze sport niet vaak voor komt. Dit betekent echter niet dat het geen leuke sport is. 

Padelcasa

Wat is padel?

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk al wel zullen weten is padel natuurlijk een racketsport. Deze sport lijkt dan ook heel erg op tennis, toch zitten er een aantal verschillen tussen deze twee sporten. De padel sport is er namelijk een die met een ander soort bal gespeeld wordt. Padel speel je namelijk met een iets wat grotere en lichtere bal. Dit betekent dat de bal makkelijker weg te slaan is en ook een stukje langzamer gaat dan een tennisbal. Dat betekent echter niet dat het minder leuk en minder intensief is. 


De padel sport is er namelijk een die juist zeer intensief is, dit omdat je constant bezig bent met het heen en terug slaan van de bal. Aangezien deze bal een stuk langzamer door de lucht gaat betekent dit ook dat je veel langere rally’s kan hebben met je tegenstander.