De Dolly bakfiets: een echt Hollandse fiets

Dolly Bakfiets

Wist je dat de bakfiets populairder is dan ooit? Vooral jonge ouders zijn er heel blij mee en zweren erbij dat deze speciale fiets perfect is om kinderen te vervoeren. De meest populaire variant is misschien wel de Dolly Bakfiets, een model dat helemaal in eigen land wordt geproduceerd en bovendien zelf is samen te stellen door de koper. 

Waarom is de Dolly zo populair?

De Dolly Bakfiets is natuurlijk niet de enige bakfiets die je kunt kopen in ons land. Waarom is dit model dan zo populair? Dat heeft met een aantal zaken te maken. Allereerst is het trendy design erg in trek. Een bakfiets neem je tegenwoordig overal mee naartoe dus het is fijn als deze ook goed bij jouw smaak en stijl past. De Dolly is in meerdere kleuren verkrijgbaar dus er zit altijd een model tussen voor jou. Daarnaast is het frame ook in allerlei kleuren te koop. 

Zelf kiezen

Een andere reden waarom de Dolly zo in trek is komt door het feit dat je de bakfiets zelf kunt samenstellen. De beste onderdelen worden gebruikt en de bak is van dubbelwandig kunststof. Kies niet alleen kleuren die bij je passen maar ook accessoires die handig zijn voor bij jou thuis.

Dolly Bakfiets

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een regenkapje voor de bak, zodat je kinderen droog zitten. Maar ook een maxi-cosi houder is in te bouwen in de fiets. Wat dacht je van een kussentje of zelfs een tweede bak? Het kan allemaal.