Een puppycursus van 123Tinki is een echte aanrader voor iedere hond

Onlangs heb ik de puppycursus van 123 Tinki besteld. Ik heb namelijk een hele leuke en lieve rottweiler gekocht maar wil graag dat deze hond op de juiste manier wordt opgevoed. Zelf heb ik namelijk nog totaal geen ervaring met honden opvoeden en daarom zou ik dit op een goede manier willen doen. Het hondenras rottweiler staat namelijk niet goed bekend doordat de honden verpest zijn door mensen. Dit vind ik erg zonde en zou graag met mijn rottweiler willen bewijzen dat ook een rottweiler een super lieve hond kan zijn.

DE puppycursus had ik al zeer snel binnen nadat ik deze besteld had. In het pakket van 123 Tinki zaten onder meer verschillende belangrijke boeken waar verschillende oefeningen staan uitgelegd, maar ook alle vragen beantwoord zullen worden die u in de eerste paar maanden van het leven van uw puppy heeft. Tevens krijgt u een inlogcode om in te loggen voor de video’s en krijgt u levenslang toegang vanaf ieder apparaat.

 

Goedkope puppycursus bij 123 Tinki

Zoals u hierboven kon lezen, biedt 123 Tinki vele voordelen. Maar dit was nog niet het enige want de puppycursus van 123 Tinki is namelijk ook nog eens erg goedkoop!