De functie medewerker klantenservice bij Fabius opleidingen

Is er veel werk voor de functie medewerker klantenservice? Er zijn totaal 184000 medewerkers klantenservice. Bijna 2,6% van de totale werkgelegenheid in ons land. De drie sectoren waar klantencontactmedewerkers het meest worden ingezet zijn:

–        Informatie en communicatie
–        Administratie
–        Verzekeringen en financieel

Aangezien er veel vraag is naar de functie medewerker klantenservice, wordt de baan ook goed betaald. Dit is natuurlijk erg belangrijk bij het kiezen van een baan. Bij deze functie heb je veel afwisseling. Je helpt klanten bij al hun problemen, klachten en vragen. Dit kan zijn telefonisch, via een chat of via de mail. Tijdens de functie medewerker klantenservice leer jij omgaan met klanten, problemen oplossen en initiatief te nemen.

Opleiding (de functie medewerker klantenservice)

De opleiding heeft mij goed geholpen. Zo werk ik nu als medewerker van een klantenservice en heb ik met dank aan Fabius opleidingen veel kunnen leren. Dit is erg belangrijk! De opleiding bestaat uit twee onderdelen: de opleiding administratief medewerker en vervolgopleiding medewerker klantenservice. Na het behalen van de opleiding beschik je dus over twee vakdiploma’s.

Echt een aanrader

Dagelijks heb ik klanten met problemen en probeer ik hem/haar zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aangezien er altijd mensen zijn met problemen, blijf je continue bezig, waardoor mijn werkdag zo voorbij is. Dit werkt erg prettig en daarom vind ik het ook echt een aanrader om de functie medewerker klantenservice bij Fabius opleidingen te volgen. Je kunt ze telefonisch en via de mail bereiken voor meer informatie.