Seychellen vakantie

Seychellen vakantie

Met de hulp van Silktravel wordt jouw Seychellen vakantie van begin tot eind een groot succes. Dit reisbureau is dé specialist op het gebied van verre reizen en kent alle mooie plekjes op jouw favoriete bestemming. 

Seychellen vakantieSeychellen vakantie was een groot succes

Veel mensen met kinderen gaan voor een bestemming in Nederland of binnen Europa, maar ook een verre reis met kinderen behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je je goed voorbereid zullen ook jouw kinderen een enorm leuke vakantie in Seychellen beleven. Om een hoop gedoe te voorkomen is het wel belangrijk om een specialist in te schakelen. Zelf heb ik erg goede ervaringen met Silktravel. Zij zijn goed op de hoogte van de situatie in het land en kunnen je goed informeren zodat je weet wat je kunt verwachten. Ook hebben ze nauw contact met lokale reisbureaus en gidsen. Hierdoor zijn er allerlei excursies en uitstapjes mogelijk en kan dit reisbureau een reis op maat voor jou samenstellen.

Seychellen vakantieEen unieke op maat gemaakte reis

Zelf heb een unieke vakantie op de Seychellen gehad met mijn man en twee kinderen. Normaal gesproken gaan we voor Spanje of Italië maar afgelopen zomer wilden we een keer wat anders. Een vriendin adviseerde mij toen om eens contact op te nemen met Silktravel. Op basis van mijn wensen en budget kwamen we toen uit bij de Seychellen. Als extra pluspunt is het hier ook nog hartstikke mooi weer in de zomermaanden. Bij het samenstellen van de reis werd goed gekeken naar de mooie plekken die we absoluut moesten bezoeken en de hotels werden hier op aangesloten. Dit reisbureau heeft onze vakantie in mijn ogen erg goed samengesteld. Ook gaan ze echt op zoek naar de beste hotels waar je voor een scherpe prijs kunt overnachten. Dit maakte onze vakantie niet alleen heel leuk maar ook prijstechnisch gezien viel het enorm mee. Kortom, een vakantie naar de Seychellen wordt tot in de puntjes geregeld door Silktravel.