Personal coach Eindhoven hielp mij mijn doelstelling te behalen

Vorig jaar heb ik de beslissing genomen om iets te gaan veranderen in mijn leven. Ik wilde namelijk mijn gezondheid op peil brengen. En mijn einddoel was dan ook om binnen een jaar 20 kilo af te vallen door middel van te fitnessen. Ik schreef mezelf in bij de sportschool en begon zonder enige ervaring of uitleg gewoon te sporten. Jammer genoeg had dit ‘’gewoon sporten’’ niet veel effect op mijn gewicht. Ik snapte er niks van en ik kwam er al snel achter dat ik iets verkeerd deed. Dat was de reden dat ik een personal coach inschakelde.

Het antwoord van de coach gaf mij motivatie

Voor ondersteuning en de juiste uitleg schreef ik een mailtje naar personal coach Eindhoven met de vraag of ik hem als coach kon nemen. De coach reageerde vrij snel en het was geen probleem. Ik werd gelijk uitgenodigd voor een gesprek. In het gesprek hebben we vooral naar mijn doelstelling gekeken; 20 kilo afvallen in een jaar. Toen ik vroeg of het haalbaar zou zijn, zei de trainer ‘’als je het zelf maar wil, dan lukt het’’. Dat antwoord gaf mij de motivatie om in zee te gaan met personal coach Eindhoven.

Nog meer kilo’s eraf!

Nu ik een jaar verder ben, en 3 keer in de week sport, het juiste voedingsadvies krijg en de juiste ondersteuning bij het sporten, ben ik inderdaad geslaagd in het behalen van mijn doelstelling. Ik ben daarom ook de personal coach Eindhoven enorm dankbaar voor het geven van het juiste advies en de juiste uitleg. Ik ben nog zeker niet van plan om weg te gaan bij personal coach Eindhoven en ben er van overtuigd dat er nog wel een aantal meer kilootjes af mogen!