Paintball Noord Holland een beleving op zich!

Paintball

Paintball Noord Holland is een prettig beleving wat je eens meegemaakt moet hebben!paintball Noord Holland

Geregeld gaan wij met vrienden een gezellig dagje op stap. De ene keer maken de vrouwen de beslissen en de andere keer de mannen! Dit keer is het aan de mannen om iets te gaan verzinnen. Wij vrouwen weten natuurlijk al wel dat het iets sportiefs gaat worden, iets waar onze mannen allemaal enthousiast in zijn. Het is voor ons natuurlijk gissen omdat wij het niet direct te horen krijgen wat wij allemaal gaan doen. Echter wilde mijn man graag hebben dat ik hem mee ging helpen met het zoeken naar een leuk uitje. Hij kwam zelf op het idee om te gaan paintballen, iets waar ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar was.

paintball Noord Holland

Gezocht op paintball Noord Holland en omstreken

Aangezien wij zelf allemaal woonachtig zijn in Noord Holland, hebben wij ervoor gekozen om hier specifiek naar te gaan zoeken. Dankzij onze zoektocht op het internet zijn wij terecht gekomen op de website van paintballhillegom.nl. Hier is het mogelijk om met een groep vrienden een leuk spel te spelen. Alleen mag ik er natuurlijk “officieel” nog niks van weten. Toch heb ik het stiekem aan mijn vriendinnen vertellen. Zo konden wij hier onze kleding op aanpassen aangezien de kogels nogal hard aan kunnen komen.

Afgelopen week was het zover en ik had een extra broek aangetrokken voor de zekerheid. De overal die je moest aantrekken er ook nog eens overheen gedaan en ik was klaar om te schieten! Wij hebben ervoor gekozen om 1 uur te gaan schieten en dat was meer dan voldoende voor ons. De kogels vlogen om onze oren en de glimlach was bij iedereen op het gezicht te zien. Een zeer leuke ruimte waar je heerlijk doorheen kan rennen. Zelf heb ik aardig wat kogels “gevangen”, echter was dit een beleving om niet meer te vergeten!