Museum Den Haag Musee Lalique

Museum

Musee Lalique in museum Den Haag

Op zoek naar een museum Den Haag, omdat je een dagje in Den Haag bent, of omdat je veel van kunst houdt. Dan is museum Den Haag Musee Lalique een mooi museum voor jou. In dat museum vind je collecties van de kunstenaar René Lalique, ook wel de Da Vinci van de juwelen en glaskunst. Er zijn regelmatig rondleidingen in museum Den Haag Musee Lalique. De conservator geeft informatie over René Lalique.

Museum


In het museum kun je met een loep de details bekijken van de kunstwerken, ook op een scherm kun je inzoomen en zo allerlei details vinden van kunstwerken met daarbij informatie. Je kan in het museum lekker lunchen en gebruik maken van allerlei arrangementen, bekijk de site voor meer informatie https://www.musee-lalique.nl/museum-haag-gezien/Een bezoekje kost maar €13,-

Mijn ervaring met museum Den Haag Musee Lalique

Mijn dochter is erg gefascineerd van kunst en zij las op internet wat over kunstenaar René Lalique. Zij wilde erg graag zijn werken zien en daarom zijn wij naar museum Den Haag Musee Lalique gegaan. Het was erg interessant en we hebben eerst lekker geluncht in de bloementuin. Na de lunch kregen we een rondleiding en allerlei informatie over de werkzaamheden van deze geweldige man. Op een scherm konden we details zien van allerlei kunstwerken, met daarbij informatie.  Mijn dochter heeft een super dag gehad en dat is leuk om te zien als vader!
Ik kan garanderen dat je een super dag hebt als je een kijkje waagt in het museum.