Een groepsles met het gewenste resultaat

Smart Personal training

In de maanden december, januari en februari heb ik met veel plezier en vooral motivatie de groepslessen van small group training Eindhoven gevolgd. Ik deed dit omdat ik graag iets wilde veranderen in mijn leven. Vooral mijn gewicht en contact met anderen wilde ik verbeteren. Ook wilde ik mijn voedingspatroon veranderen en advies daarover krijgen. Hiervoor ben ik allemaal naar small group training Eindhoven gegaan.

Smart Personal training

Twijfelde geen moment

Omdat ik veel vragen had over small group training eindhoven, deed ik wat informatie op bij een aantal kennissen van mij. Toen ik de informatie hierover hoorde raakte ik zeer geïnspireerd om in zee te gaan door deel te nemen aan de groepslessen. Uit de informatie, die ik kreeg, kwam vooral naar voren dat het een positief effect zou hebben op het gebied van gewicht, teamgeest en je voedingspatroon. Ik twijfelde er geen moment aan om de groepslessen dan ook te gaan volgen bij small group training eindhoven.

Smart Personal training

Ga nog wel eventjes door met de lessen

Ik liet wat van me weten aan small group training eindhoven door een mailtje naar hen te sturen. Ze reageerde al binnen een uur en uit de mail kon ik opmaken dat ik uitgenodigd was voor een vrijblijvend advies. Ik nam het gelijk serieus en bracht een bezoekje aan small group training eindhoven. Uiteindelijk hebben we een akkoord bereken over de groepslessen. Nu ik al 3 maanden heb deelgenomen aan de groepslessen van small group training eindhoven merk ik echt verschil in gewicht, gezondheid en conditie. Hoe dan ook ga ik nog niet stoppen met de lessen en wil mijn doel om 20 kilo af te vallen zeker nog behalen.