Frietwagen op locatie was een groot succes!

Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatieVoor de verjaardag van mij dochter leek het mij leuk om een frietwagen op locatie te boeken. Ze werd immers 16 jaar en dit wilde ze graag groots vieren met al haar vriendinnen en de hele familie. Daarom ben ik het internet opgegaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Al snel kwam ik op Snackmobiel.nl terecht en werd ik direct enthousiast toen ik de foto’s zag van de frietwagen. Deze zag er erg mooi uit! Toen ik ook alle mogelijkheden ontdekte, heb ik besloten om direct contact op te nemen.

 

Frietwagen op locatie gereserveerd

Toen ik belde werd ik vriendelijk te woord gestaan door Snackmobiel. Zij wisten mij te vertellen dat zij geen transportkosten rekenen, omdat ik in Eindhoven woon en we het feestje bij ons thuis vieren. Ik vond het fijn dat er zo’n ruime keuze was in de menu’s. Zo kun je kiezen voor een heel uitgebreid menu, maar ook alleen voor een frietje met een bijbehorende snack. Gelukkig kon Snackmobiel mij adviseren op basis van het aantal gasten dat wij wilden uitnodigen en het budget dat ik voor ogen had. Het is dan ook prettig dat je een vaste prijs per persoon betaalt. Zo wisten wij precies welk bedrag we moesten afrekenen. Daarna noemde ik de datum van het feestje en bleek dat de snackwagen nog beschikbaar was, dus heb ik direct gereserveerd.

Frietwagen op locatieIedereen was enthousiast en heeft genoten!

Een paar weken later was het zover: het feestje van mijn dochter! De frietwagen kwam bij ons op locatie en arriveerde ruim op tijd. Iedereen verheugde zich al direct op de heerlijke snacks. Al snel konden gasten hun eerste vers bereide frietje komen halen en zag ik iedereen met volle teugen genieten. Ook mijn dochter en haar vriendinnen vonden de frietwagen een groot succes. Kortom, het frietkot maakte het feestje helemaal compleet. Ik kan dit dan ook van harte aanraden voor iedereen die thuis een feest organiseert en de catering graag uit handen wil geven. Een frietwagen op locatie laten komen is een unieke en betaalbare manier voor iedere gelegenheid. Daarnaast zul je zowel jong als oud hier een plezier mee doen!