Een huis verhuren

Huis verhuren

Mijn man en ik gaan ons huis verhuren omdat wij voor twee jaar in het buitenland gaan wonen. Mijn man heeft namelijk een baan aangeboden gekregen in een prachtig land waar ik altijd al eens voor langere tijd wilde verblijven. Het was natuurlijk best een lastige beslissing, want jij moet opeens echt alles achterlaten en dat is niet altijd even makkelijk. Na lang er over na gedacht te hebben vonden wij dit echt een buitenkans die wij met beide handen moesten aangrijpen. Zeker nu wij nog geen kinderen hebben moet mijn man die geweldige baan niet laten schieten. Er kwam natuurlijk best veel bij kijken. Wij moesten bijvoorbeeld een tijdelijke woning vinden in het buitenland. Daarnaast hadden wij natuurlijk ons eigen woning nog die verhuurt moest worden, dat was wel zo voordelig.

Huis verhuren

Een buitenkans

Mijn man en ik wisten eigenlijk niet zo goed hoe wij ons huis het beste konden verhuren. Wij hadden dit nog nooit eerder gedaan dus het was best even zoeken. Gelukkig vond ik op het internet een bedrijf genaamd Stoit die ons hierbij kon helpen. Zij hadden al meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van woningen tijdelijk verpachten. Binnen een mum van tijd hadden zij al iemand gevonden die graag in ons huis wilde voor twee jaar. Ik had nooit verwacht dat zij zo snel iemand zouden kunnen vinden. Daarnaast regelde zij ook nog eens alles met het contract en de sleuteloverdracht. Mijn man en ik hadden het niet beter kunnen treffen dan dit bedrijf.

Huis verhuren

Meer verhalen