Een e-sigaret bestellen groot succes

Elektrische sigaret

Elektrische sigaretIk heb de afgelopen maanden meerdere pogingen gedaan om te stoppen met roken. Maar helaas zonder succes, ik bleef toch steeds weer de drang krijgen om een sigaret op te steken. Ik kon het steeds maar niet laten. De nicotinepleisters en kauwgom deden daarom hun werk niet goed genoeg voor mij. Totdat een collega mij is een keer een trekje liet nemen van een elektronische sigaret die ze bij https://esigarettenbestellen.nl/ had gekocht voor een fluit.  

Gezondere levensstijl aangenomen

Ik vond de elektronische sigaret van mijn collega toch wel heel erg aangenaam smaken. Ze vertelde me erbij dat het een veel gezonder alternatief is dan roken en dat er geen verbranding plaats vind. Wel zat er een klein percentage nicotine in, maar ja, niet alles is gezond voor je. En de keuze dat ik dan toch nicotine blijf gebruiken, maak ik natuurlijk zelf. Ik koos ervoor om zo’n elektronische sigaret aan te schaffen maar er zat wel een voorwaarde aan vast; ik zou gezonder gaan leven op andere gebieden. Denk hierbij aan sporten en gezond eten. Ook nam ik mezelf voor om geen alcohol meer te drinken, dit omdat het slecht is en omdat het de drang naar een sigaret enorm versterkt.

Een e-sigaret bestellen heeft mij veel goeds gedaan

Toen de elektronische sigaret na een dag al binnen was kon ik gelijk beginnen met het weggooien van mijn pakjes sigaretten. Ik stelde mezelf ook voor om op een gezondere lijn te beginnen. Ik nam het eerste trekje van de elektronische sigaret en was gelijk verliefd erop. Wat een top ding zeg! Ik ben er nog steeds bewust van dat het niet gezond is maar je moet soms ook genieten in je leven en niet alles waarvan je geniet is gezond. Het komt er op neer dat de e sigaret bestellen voor mij een betere keuze was.

Elektrische sigaret